Retrofit & Modernization Services

Het moderniseren van uw machine of aandrijfsystemen is vaak de meest economisch- verantwoorde manier om de levenscyclus van uw productieproces te verlengen.

ModerniseringIT-security
Modernisering

Siemens biedt diverse oplossingen om de levensduur, productiviteit en beschikbaarheid van uw machine of productieproces te verhogen. Of het nu gaat om een  upgrade, het vervangen van verouderde componenten of een complete retrofit. Alle oplossingen omtrent modernisering hebben als doel uw machinepark up-to-date te houden.Upgrade service

Om de levenscyclus van uw machine te verlengen kunnen oude producten worden vervangen door nieuwe producten. Hiervoor biedt Siemens de upgrade service aan.


Migration

Wanneer het vervangen of vernieuwen van uw product (aandrijving, automatisering, e.d.) van complexere aard is, biedt de Migration service een oplossing. Een van onze specialisten komt bij u langs om de migratie tot een succes te leiden.


IT-security

Koppeling van installaties met IT biedt kansen, maar vraagt ook om adequate beveiliging. Met deze service biedt Siemens inzicht in de IT-risico’s binnen productieomgevingen en manieren om u hier – met technische oplossingen of procedures – tegen te wapenen.