Bestekservice

Met de Siemens bestektekst configurator biedt Siemens STABU bestekservice aan voor ontwerpers en bestekschrijvers voor het maken van bestekteksten op het gebied van Desigo Automatisering.

Bestekservice voor Desigo:


Desigo portfolio

Met het Portfolio Desigo biedt Siemens Building Technologies een breed productenpakket aan voor gecertificeerde Desigo Solution Partners.
Het productenpakket bestaat uit drie productlijnen:

  • Desigo Automatiseringsstations
    Het innovatieve DDC systeem voor energiezuinige gebouwen. Door op alle systeemniveaus gebruik te maken van beproefde applicaties en energiebesparende functies en bewakingsfuncties, maakt Desigo™ het u mogelijk uw energiekosten permanent te verlagen, met optimaal ruimtecomfort.

  • Ruimte naregelingen DXR2 / PXC3 
    Met de DXR2 en PXC3 ruimteregelaar bereiden uw klanten zich voor op de toekomst en voldoen zij aan de regulering voor energie-efficiënte gebouwen. De DXR2 combineert klimaatregeling, verlichting en zonwering. Hij draagt bij aan maximaal comfort en minimale energiekosten.

  • Desigo beheer
    Desigo CC beperkt zich niet tot HVAC (Heating, Ventilation, Airconditioning), maar is een gebruiksvriendelijk systeem voor het integrale beheer van de technische uitrusting in gebouwen, zoals verlichting, zonnewering, beveiliging, brandveiligheid, toegangscontrole, energiedistributie.