Snelle luchtklepservomotoren met failsafe-functie GNP

 

GNP - snelle luchtklepservomotoren met elektronische veiligheidsfunctie

De GNP is een elektronisch veiligheidsfunctiemodel dat ervoor zorgt dat het item onmiddellijk wordt uitgeschakeld bij een stroomstoring. De supercapacitators die vereist zijn voor deze functie, zorgen ervoor dat de luchtkleppen binnen slechts twee seconden kunnen worden gesloten dankzij de efficiënte stroomtoevoer.

De hoogwaardige luchtklepservomotoren die een koppel van 6 Nm leveren bij een draaitijd van slechts twee seconden, zijn niet alleen geschikt om luchtkleppen snel te laten bewegen, maar ook om te zorgen voor een zeer nauwkeurige positionering en een hoog aanhoudend koppel. Een nauwkeurige positionering en een laag stroomverbruik in de stand-by-/wachtmodus dragen bij aan een verbeterde energiezuinigheid van de servomotoren.

De GNP van de luchtklepservomotoren kan worden geregeld door signalen met twee of drie posities of door DC 0/2…10 V- of DC 0/4…20 mA-signalen.

 

Standaardgebruik

  • Ideaal voor veeleisende toepassingen, zoals productiecentrums, industriële afzuiginstallaties en afzuigkappen in laboratoriums

  • In ventilatiesecties waar de servomotor moet overschakelen naar de nulpositie (noodpositie) bij een stroomstoring

  • Geschikt voor gebruik met modulerende regelaars (DC 0/2...10 V, 0/4…20 mA) en applicaties met twee of drie posities

 

Koppeling naar meer informatie:

– Voor nominaal koppel 6 Nm, klepoppervlak tot 1 m2: GNP..1E