Geïntegreerde applicaties voor hotels

Geïntegreerde applicaties voor hotels

Moderne hotels moeten voldoen aan een aantal vereisten: Perfect comfort, het hoogste beveiligingsniveau en een eenvoudige bediening tegen zo laag mogelijke kosten en met een optimale energiezuinigheid. Dankzij de intelligente energiebesparingsfuncties en het optimale samenspel van alle gebouwtechnologieonderdelen kunt u eenvoudig voldoen aan deze complexe afzonderlijke vereisten.
Bespaar energie en verlaag de kosten door bijvoorbeeld de temperatuur te regelen met behulp van aanwezigheidsdetectie via aanwezigheidsdetectoren, hotelkaartschakelaars of verbinding met het reserveringssysteem. U kunt tot wel 70% aan energie besparen met vraaggestuurde ventilatie. Door de automatische regeling van verlichting en zonwering verlaagt u niet alleen de werkbelasting maar bereikt u ook een energiebesparing van tot wel 45%.

Als totaalleverancier van gebouwtechnologie biedt Siemens u een veelomvattende oplossing – van de productie van verwarmings- en koelingsenergie tot de distributie van thermische en elektrische energie – die kan worden afgestemd op de specifieke wensen van hotels.