Related
Info
close

Geïntegreerde applicaties voor een nog hogere energiezuinigheid

De geïntegreerde applicaties van Siemens helpen u om uw gebouwen nog energiezuiniger in te richten, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de gebruikskosten zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in de vertrekken. Alleen de individuele ruimteregeling kan al tot 30% besparen op het energieverbruik. De automatische uitwisseling van gegevens tussen de ruimteregeling en de primaire energiebron en de koelinstallatie zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing waarmee de basis is gelegd voor energieklasse A.

Producten gemaakt en geleverd door Siemens blinken uit in hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Wanneer zij als systeem in een netwerk worden geïntegreerd, bieden zij gebruikers een gebouwautomatiseringssysteem dat eenvoudig en snel te bedienen is.

Een aanwezigheids- en bewegingssensor zorgt ervoor dat uitsluitend energie wordt gebruikt wanneer een ruimte in gebruik is.
De applicaties zijn zeer flexibel en eenvoudig aan te passen of uit te breiden, afhankelijk van de individuele wensen. Siemens biedt een passende oplossing, ongeacht de vereisten van uw gebouwen. Een aanwezigheids- en bewegingssensor met een geïntegreerde helderheidssensor geeft toegang tot een extra mogelijkheid om energie te besparen: continue verlichtingsregeling. Het systeem houdt het helderheidsniveau op een vooraf of door de gebruiker ingesteld peil, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het aanwezige zonlicht en wordt bespaard op de energiekosten.

Kenmerken en voordelen:

  • Tot 30% energiebesparing dankzij de individuele ruimteregeling

  • Tot 20% energiebesparing dankzij de tijd- en aanwezigheidsafhankelijke temperatuurregeling

  • Tot 70% energiebesparing dankzij de vraaggestuurde ventilatie

  • Tot 45% energiebesparing dankzij de tijd-, aanwezigheids- en daglichtafhankelijke regeling van de verlichting

  • Tot 30% energiebesparing dankzij de tijd- en daglichtafhankelijke regeling van de zonwering


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?