Related
Info
close

Van ruimtes naar ‘Perfect Places’

We brengen ongeveer 90 procent van ons leven door in gebouwen. Zowel ons comfort als onze productiviteit zijn afhankelijk van de prestaties van het gebouw. De kunst is om luchtkwaliteit, koeling, verwarming en verlichting optimaal én energiezuinig te beheersen. Onze kwaliteit van leven, onze gezondheid en onze prestaties zijn direct verbonden aan het comfort van de ruimtes waarin we ons bevinden.

Energielabel C verplicht vanaf 2023
Gebouwen zijn verantwoordelijk voor 40% van het wereldwijde energieverbruik. Het verbeteren van de efficiëntie van gebouwen is niet alleen vanuit het milieuperspectief een noodzakelijke stap. Vanaf 2023 mag er in Nederland geen enkel kantoor meer zijn met een energielabel slechter dan label C. Het regelen van het klimaat in een ruimte is hierbij een belangrijke energie-besparende maatregel. Siemens kan u hierbij helpen met ons complete portfolio dat dusdanig samengesteld is om iedere ruimte te regelen en ieder gebouw te automatiseren, waarbij zowel energiebesparing als ruimtecomfort centraal staan.

Siemens stelt u in staat om zowel comfort als energie-efficiëntie in een gebouw in balans te brengen.
Het optimaliseren van comfort in ruimtes is onze passie. En door deze passie creëren we samen met u perfecte plekken – elke dag opnieuw.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?