Related
Info
close

Renovatie portfolio

Om het maximale resultaat uit uw renovatie te halen gebruikt u producten die door hun ontwerp en nauwkeurigheid uiterst energiezuinig zijn en compatible zijn met oude systemen.

Energiezuinig en gebruiksvriendelijk

Onze producten zijn door hun ontwerp en nauwkeurigheid uiterst energiezuinig. Sommigen zijn zelfs onderscheiden met een eu.bac certificaat. Onderstaande regelaars, afsluiters, aandrijvingen en opnemers zijn makkelijk in te passen in bestaande systemen en eenvoudig te installeren.

    

Goede basis

Siemens heeft lange tijd producten uit de systeemfamilies Unigyr, Visonik en Integral gevoerd. Deze systemen zijn nu in de servicefase. Met Synco en Desigo kan zo’n bestaande installatie goed worden uitgebreid of gemigreerd naar een klimaatinstallatie die voldoet aan de laatste eisen.

Migratie als borging van investeringen

Met een goede migratiestrategie blijven uw systemen up-to-date en beschikt u continue over de nieuwste functionaliteiten. Deze vergroten het comfort en beheergemak en reduceren kosten. Zo blijft de ondersteuning van uw systeem en daarmee de beschikbaarheid gewaarborgd.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?