Related
Info
close

Siemens onderzoek Business Continuity 2017

Het beheersen van  risico’s is voor organisaties van levensbelang. Huidige maatschappelijke ontwikkelingen maken het beheersen van risico’s enerzijds belangrijker dan ooit en anderzijds ook steeds complexer. Eén van de maatregelen voor het beheersen van risico’s is het voeren van continuïteitsbeleid of business continuity Management.

De informatie uit dit rapport is bedoeld om organisaties te informeren en te inspireren en kan gebruikt worden om het eigen organisatiebeleid te vergelijken met dat van anderen.

Het rapport kunt u nu hiernaast gratis downloaden. Net als de rapporten uit 2012 en 2014.

Op 27 juni 2017 heeft een webcast plaatsgevonden n.a.v. het nieuwste rapport. Via de link rechtsboven kunt u deze terugkijken.


Siemens & Business Continuity Institute report: continuity planning & climate change

Our world is changing and being shaped by megatrends. One of the most emerging megatrends is climate change. It is considered a multiplier for already existing threats and developments. To understand how organizations respond to climate change and how they take it into account in their long-term planning, Siemens and the Business Continuity Institute (BCI) have done research. It’s report has been published.
Read more.....


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?