ISO 50001

ISO 50001 behandelt de vereisten waaraan energiebeheersystemen dienen te voldoen en maakt het, door het bieden van een systematische aanpak, mogelijk maken de energieprestaties van uw gebouw continu te verbeteren. ISO 50001 richt zich op het energieverbruik en het energiebeleid van bedrijven.

Tot de belangrijke voordelen van de ISO 50001-norm behoren, naast de systematische evaluatie van de energiestromen en het energieverbruik, ook de continue verbetering van de energy-efficiency door het gebruik van reproduceerbare kritieke prestatie-indicatoren. Tegelijkertijd stelt de norm bedrijven in staat energiemaatregelen beter te prioriteren, op basis van economische criteria. Een toegenomen transparantie helpt bedrijven de successen van nieuwe energiezuinigheidstechnologieën beter te beoordelen.

 

Bron: ISO 50001: norm uit 2010

We begeleiden u op elke stap

Het is van groot belang, inzicht te krijgen in de bestaande bedrijfsprocessen, met behulp van energiebewaking en energieregeling. Dit maakt het mogelijk continu potentiële punten voor energiebesparing te identificeren, oplossingen te optimaliseren en maatregelen in te voeren. Een deskundige installatie en certificering van het energiebeheersysteem zorgt voor een verbeterde energiebalans en positieve milieu-effecten.

Onze experts staan u graag terzijde, terwijl u uw bedrijf doorontwikkelt tot een energie-efficiënte onderneming - ongeacht de grootte of de sector. Maak uw energiegegevens transparant, verhoog het energiebewustzijn van uw medewerkers en pas maatregelen toe die zijn gericht op het verhogen van de energy-efficiency in uw bedrijf.

Een consistent energiebeheer - zelfs zonder certificering - maakt het mogelijk het energieverbruik en de CO2-uitstoot van gebouwen te reduceren. Op deze manier kunnen bedrijven hun bedrijfskosten verlagen en de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen.