Diensten

De succesfactor voor diensten in tunnels

Siemens is een partner die vanaf dag één bij het proces wordt betrokken. Onze experts op het gebied van brandveiligheid, die samenwerken met architecten, ingenieurs en aannemers, bouwen voort op hun grondige kennis van brandontwikkelingspatronen in tunnels om een grondige risicoanalyse en systeemevaluaties uit te voeren. Ze kunnen systemen ontwerpen die niet alleen een optimale brandveiligheid bieden, maar ook de operationele gereedheid en de efficiëntie bij ingrepen na incidenten optimaliseren en gebruikers mogelijkheden bieden om zelf te ontsnappen. Hierbij wordt voldaan aan de huidige regelgeving en er blijft nog ruimte over voor toekomstige uitbreidingen of upgrades.

Beschikbaarheid van tunnels verbeteren met uitgebreide dienstverlening

Bij het kiezen van een brandveiligheidssysteem moet ook rekening worden gehouden met het serviceniveau dat door een leverancier wordt geboden, en met de gevolgen hiervan voor de dagelijkse beschikbaarheid van de tunnel en de veiligheidsniveaus.

Siemens biedt een uitgebreid dienstenportfolio, Advantage™-diensten, van levenscyclusbeheer tot operationele diensten, alarmbeheer, systeemonderhoud en kennisdiensten. Hierbij komt nog onze 'gegarandeerde reparatietijd'. Dit betekent dat we gedurende de volledige levenscyclus proactief betrokken blijven bij het tunnelproject waardoor uitstekende prestaties op de lange termijn gewaarborgd zijn.