Related
Info
close

Command en control

Gemeenten zien zich genoodzaakt om sneller te reageren op een groot aantal routinematige noodoproepen gedurende de werkdag en om ernstige of grote incidenten die zich voordoen in goede banen te leiden. Een snel en gecoördineerd interventieproces voor noodgevallen is essentieel als u wilt voorkomen dat een ramp- of crisissituatie gevaarlijk escaleert.

De command en control-oplossing van Siemens (Siveillance ELS Vantage of Siveillance ELS Web) is een versie met één scherm die uitermate geschikt is voor kleine gemeenten of grote openbare locaties (winkelcentrums, openbaarvervoersstations, enzovoort). Waarschuwingen van alle subsystemen komen samen in het command en control-systeem en de medewerkers krijgen hulp bij de afhandeling van de incidenten, de inschakeling van hulpdiensten en de communicatie met de mensen in het veld.

Belangrijkste voordelen

  • Lagere kosten voor het beheer van dagelijkse noodgevallen

  • Goed beheerd interventieproces voor noodgevallen

  • Verbeterd omgevingsbewustzijn

  • Toepasbaarheid op meerdere locaties zorgt voor een effectieve beveiligingsorganisatieYou are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?