Related
Info
close

Geïntegreerde oplossingen voor energiecentrales

Het commerciële succes van een energiecentrale is afhankelijk van de beheersing van de operationele risico's en van de continuïteit van de energievoorziening.

Siemens heeft in energiecentrales over de hele wereld beveiligings-, brandveiligheids- en gebouwcomfortoplossingen geïnstalleerd en begrijpt hierdoor wat energiecentrales nodig hebben om elektriciteit te kunnen blijven produceren. Of het nu gaat om de locatie, het ontwerp, de duur en het tijdstip van de inbedrijfstelling, de regionale regelgeving met betrekking tot brandveiligheid of zelfs de verzekeringsrichtlijnen, alles moet begrepen en meegenomen worden.

De beschermingsoplossingen van Siemens verkleinen de kans op onderbrekingen en zorgen er in het geval van een incident voor dat de schade wordt beperkt en dat de voorziening zo snel mogelijk wordt hersteld.

Onze ervaren en competente projectteams verzorgen de specificatie, het ontwerp, de installatie en het onderhoud voor zowel nieuwe systemen als upgrades van bestaande systemen voor:

  • Beveiliging

  • Brandveiligheid

  • Energiezuinigheid

  • Laagspanningsvoedingen


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?