Related
Info
close

Customer Service Center

Heeft u 24x7 een beveiliger op locatie en vraagt u zich af of u hetzelfde beveiligingsniveau kunt bereiken tegen minder kosten?

Heeft u kritische alarmen of meldingen van technische installaties die 24x7 opgevolgd moeten worden en wilt u zeker weten dat dit professioneel en snel gebeurt?

Heeft u medewerkers die alleen of op risicovolle locaties werken en wilt u zeker weten dat ze veilig zijn?

Het CSC biedt een breed portfolio aan diensten op het gebied van brandveiligheid, beveiliging en gebouwautomatisering, die allen ten doel hebben om u te ondersteunen bij het bewaken van uw medewerkers, processen en assets, om zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en een grotere efficiëntie en flexibiliteit te bereiken. Het CSC gaat daarmee verder dan een traditionele particuliere alarm centrale (PAC) om u ook proactief te bedienen.

De aangeboden diensten worden door het CSC afgestemd op uw specifieke wensen. Zo kunnen de operators uw gebouwen en terreinen 24x7 op afstand bewaken. De bewaking kan echter ook trigger-gestuurd plaatsvinden of op specifieke momenten, zoals ’s nachts en in het weekend. Het CSC kan via de eigen systemen van klanten alarmen en incidenten afhandelen, camerabeelden bekijken, oproepen en behandelen en personen toegang verlenen tot het terrein of gebouw. Incidenten of vragen worden steeds afgehandeld volgens de afgesproken procedures.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?