Het voordeel van Total Building Solutions

Met Total Building Solutions verhogen wij de waarde en het effectief gebruik gedurende de gehele levensduur van uw gebouw.

Tijdbesparing

Onze gecertificeerde oplossingen zijn onderworpen aan meerdere tests, hebben een modulaire structuur en kunnen onmiddellijk worden toegepast. Wij bieden bovendien 24/7-ondersteuning overal ter wereld, zodat u zich kunt concentreren op het primaire proces.

Comfort

Wij zorgen voor optimale ruimte- en omgevingsomstandigheden voor alle gebruikers. Een hoge bedieningsvriendelijkheid voor gebouwbeheerders dankzij de universele gebruiksfilosofie, van het beheerstation tot de bedieningsapparatuur.

Risicobeperking

Door toepassing van voorgedefinieerde scenario's en automatisering verhogen wij de veiligheid van de gebruikers van uw gebouw, bijvoorbeeld in gevaarlijke situaties. Zo voorkomen wij calimiteiten en maken wij uw gebouw productiever.

Kostenbesparing

Onze optimalisatiemaatregelen dragen bij aan een verlaging van uw bedrijfs- en energiekosten en stellen uw investering over een lange termijn veilig. Door energiezuinigheid bespaart u niet alleen kosten, het maakt uw gebouw ook “groen”. Dit heeft een positieve uitstraling op uw stakeholders.

Flexibiliteit

Wij zorgen ervoor dat u uw gebouw flexibel kunt gebruiken, nu en in de toekomst. Wij bereiken dit, doordat onze oplossingen worden ontwikkeld met een modulaire structuur, die eenvoudig kan worden aangepast en uitgebreid om te voldoen aan specifieke wensen. Daarnaast bieden flexibele interfaces met producten van derden u nog meer vrijheid.