Marktspecifieke oplossingen voor diverse branches

Siemens biedt totaaloplossingen geschikt voor alle gebouwtypen en toepasbaar in diverse markten. Bovendien kan de oplossing optimaal worden afgestemd op uw specifieke wensen. Want uiteindelijk stelt de bio-industrie andere eisen dan de horeca.

 

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Hier ligt de nadruk op efficiëntie, beveiliging en patiëntenzorg. Dit wordt bereikt door toepassingen van geïntegreerde gebouwentechnologie.


Bio-industrie

Bio-industrie

Tot de werkomgeving van de bio-industrie behoren proceskritische ruimten, zoals laboratoria. Deze ruimten moeten voldoen aan zware beveiligingseisen. Siemens biedt hier geïntegreerde oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.


Horeca

Horeca

Bij de horeca staan gastvrijheid, comfort en veiligheid voorop. Hierop spelen wij in door actief bij te dragen aan het verhogen van het comfort en de veiligheid van hotelgasten.


Luchthavens

Luchthavens

Zware veiligheids- en efficiëntie-eisen zijn kenmerkend voor luchthavens. De oplossingen die Siemens biedt voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen om de veiligheid en comfort van de reiziger te garanderen.