Diensten als onderdeel van Total Building Solutions

Geheel op maat volgens uw eisen

Siemens Life Cycle Management houdt in dat updates en upgrades in een vroeg stadium worden geïmplementeerd en de kosten transparant zijn. Zo wordt de continuïteit van het sysyteem gewaarborgd en productiviteit gegarandeerd.

Het meten van succes levert potentiële besparingen op

Wij monitoren continu het energieverbruik in uw gebouw. Dit stelt ons in staat uw energiehuishouding te optimaliseren door het potentieel voor besparingen te identificeren. Door periodieke analyses van het energieverbruik kan worden aangetoond of uw gebouwautomatiseringssysteem de ideale configuratie heeft.

Systeemmigratie afgestemd op uw voorkeuren

Op basis van de staat van uw systeem bepaalt u welke migratie- en moderniseringswerkzaamheden u wilt laten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur steeds inzetbaar blijft.

Preventief onderhoud voorkomt systeemuitval

U geniet het voordeel van onze preventieve onderhoudsdiensten. Via een beveiligde verbinding identificeren wij vanaf afstand potentiële probleemgebieden, voordat deze daadwerkelijk een systeemfout kunnen veroorzaken.

Advies, training en ondersteuning op locatie – 24/7 en wereldwijd

Door het gehele proces heen helpen onze adviserings- en trainingsdiensten u bij het vergroten van uw knowhow en het voorbereiden op de toekomst.