Zekeringen

Zekeringen bestaan uit een patroonhouder en een smeltdraad: met de patroonhouder kan er een scheidingsafstand worden bepaald voor wanneer de smeltdraad eruit wordt getrokken in stroomloze conditie (zoals in een scheider). De smeltdraad wordt gebruikt voor één enkele uitschakeling van een kortsluitstroom.
Transformators, hoogspanningsmotoren en andere verbruikers moeten worden beschermd tegen thermische en dynamische overbelasting door kortsluiting om vervolgschade te voorkomen.

3GD HH-zekeringen

HV HRC (high-voltage high-rupturing capacity, hoogspanning met groot uitschakelvermogen) smeltdraden van het type 3GD zijn zeer geschikt voor het beschermen van schakelaars en schakelinstallatiesecties, omdat de gestandaardiseerde zekeringskenmerken worden aangepast aan de interactie tussen de verschillende beschermingsapparaten. Ze zijn geschikt voor schakelinstallaties binnen en buiten, hoge luchtvochtigheid en regelmatig veranderende condensatie. U vindt gedetailleerde gegevens in de download aan de rechterkant.

3GH patroonhouder

Of het nu gaat om hoge luchtvochtigheid of incidentele condensatie, HV HRC (high-voltage high-rupturing capacity) patroonhouders controleren deze omgevingsomstandigheden in schakelinstallaties voor binnentoepassingen zonder problemen. Ze zijn verkrijgbaar als eenpolige versies (3GH1) en driepolige versies (3GH3) voor nominale spanningen van 7,2 kV tot 36 kV. U vindt gedetailleerde gegevens in de download aan de rechterkant.