Field & Maintenance Services

Field & Maintenance Services bieden ondersteuning bij de inbedrijfstelling en onderhoud van fabrieken. Uitgebreide onderhoudsconcepten en serviceovereenkomsten, optimaliseren de beschikbaarheid van de installatie en het gebruik van producten en systemen. Om storingen te voorkomen, biedt Siemens inspectie en onderhoud services aan. Branche specifieke services rond het beheer van installaties helpen ongeplande downtime te voorkomen. Deze services omvatten service- en onderhoudscontracten ter ondersteuning van uw preventief onderhoud, onderhoudsbeheer en voor de goedkeuring en implementatie van preventief onderhoud.

Preventive MaintenanceCorrective Maintenancecommon Remote Service Platform

Remote Service
Machinetools

SINUMERIK CNC ServiceLifecycle Information ServiceInventory Baseline Service
Inventory Baseline Services

Met de SIMATIC Inventory Baseline Services biedt Siemens moderne datagedreven diensten, die nieuwe methoden en hulpmiddelen gebruiken om het onderhoud van uw machines en systemen nog efficiënter te maken.

De inventarisatie geeft een overzicht van de huidige systemen en de reserveonderdelen die op voorraad liggen. Het resultaat wordt gebruikt als hulpmiddel bij het nemen van beslissingen voor het plannen van de onderhouds- en moderniseringsmaatregelen, zoals: verouderde systeemcomponenten uitwisselen, toekomstige wisselstukkenstrategieën, updates / upgrades en uitbreiding van machines en systemen.

SIMATIC Inventory Baseline Services bieden transparantie rond de geïnstalleerde automatiseringscomponenten van machines en systemen en zijn beslissingshulp en een database voor het uitvoeren van verdere services, zoals: SIMATIC systeemcontrole, Lifecycle Information Services en Asset Optimization Service


Uw voordelen

  • Kostenefficiënte en gestandaardiseerde inventarisatie.

  • Uniforme en volledige opname van alle geïnstalleerde automatiseringscomponenten.

  • Beslissingshulp bij geplande systeemuitbreidingen.

  • Voorbereiding op updates / upgrades.

  • Basis voor het uitvoeren van verdere services.