Field & Maintenance Services

Field & Maintenance Services bieden ondersteuning bij de inbedrijfstelling en onderhoud van fabrieken. Uitgebreide onderhoudsconcepten en serviceovereenkomsten, optimaliseren de beschikbaarheid van de installatie en het gebruik van producten en systemen. Om storingen te voorkomen, biedt Siemens inspectie en onderhoud services aan. Branche specifieke services rond het beheer van installaties helpen ongeplande downtime te voorkomen. Deze services omvatten service- en onderhoudscontracten ter ondersteuning van uw preventief onderhoud, onderhoudsbeheer en voor de goedkeuring en implementatie van preventief onderhoud.

Preventive MaintenanceCorrective Maintenancecommon Remote Service Platform

Remote Service
Machinetools

SINUMERIK CNC ServiceLifecycle Information ServiceInventory Baseline Service
Lifecycle Information Service Reports

Deze dienst van Siemens geeft uw organisatie een gedetailleerd inzicht in de actuele status van de levenscyclus van uw installaties. Dit is de eerste stap om stilstand te voorkomen en uw budgetplanning te onderbouwen. Het resultaat van de Lifecycle Information Service is een rapport met management overzicht en detail inzicht.

De Lifecycle Information Service is tijdens de actieperiode tijdelijk eenmalig gratis beschikbaar. Lees hier meer over hoe u hier gebruik van kunt maken.