LIFECYCLE INFORMATION REPORT

Deze dienst van Siemens geeft uw organisatie een gedetailleerd inzicht in de actuele status van de levenscyclus van uw installaties. Dit is de eerste stap om stilstand te voorkomen en uw budgetplanning te onderbouwen.

Inventory Baseline Service

Waarom

Voor modernisering en budgetplanning is het belangrijk tijdig de juiste beslissingen te nemen. Een betrouwbare, gedetailleerde analyse  welke wordt gebaseerd op installatie- en materiaalgegevens (bv stuklijsten) en actuele
lifecycle informatie van Siemens producten is hierbij van essentieel belang.

De voordelen

• Een uniforme en volledige Siemens installed base opname.
• Efficiënte realisatie in relatief weinig tijd.
• Levering van uniforme rapportage.
• Afstemming over de planning en conclusies.

Siemens combineert uw installatiegegevens met onze informatie van de productlevenscyclus. Het resultaat is een gestandaardiseerde rapportage met inzicht in de aandachtsgebieden van uw installatie.

Wij bieden u deze basisrapportage kosteloos aan op basis van door u aangeleverde gegevens. Wij ondersteunen u graag bij het geautomatiseerd verzamelen van productgegevens.


Aanmelden voor Inventory Baseline Service

Aanmelden

Heeft u zelf al een lijst van Siemens componenten beschikbaar ? Stuur ons deze dan middels de template Excel file per mail.

Heeft u zelf nog geen lijst van Siemens componenten ? Wij ondersteunen u graag. Neem even contact met ons op via mail of telefoon.

Deze actie is geldig t/m december 2017