Repair Services

De repair service omvat alle maatregelen rond de inventarisatie en reparatie van overeengekomen functionaliteiten. De verbetering van functionaliteit behoort ook tot een van de mogelijkheden.

De repairdiensten van Siemens omvatten alle maatregelen voor onderzoek en mogelijk herstel van de overeengekomen productfunctionaliteiten. De service Repair omvat tevens verbeteringen van de functionaliteit. De Siemens-experts analyseren, repareren, onderhouden en optimaliseren uw componenten. Zij nemen alle servicetaken over de gehele levenscyclus van het product over. Van functioneel onderhoud tot het verhogen van de prestaties.

Met de Repair Service van Siemens wordt u product gerepareerd bij de fabrikant zelf. Het wereldwijde Siemens netwerk staat tot uw beschikking, met lokale aanwezigheid. Door de snelle responstijd heeft u minimale downtime.

Uw voordelen

  • Reparaties op het kwaliteitsniveau van de fabrikant.

  • Transparantie over de uitgevoerde services en de gebruikte onderdelen.

  • Wereldwijd netwerk van gecertificeerde workshops.

  • Garantie voor de uitgevoerde reparatieservice.

  • Voor motoren en tandwielen is er reparaties tussen leveranciers beschikbaar


Standard repair

De Standard Repair Service omvat alle maatregelingen rond het inventariseren en indien mogelijk repareren van overeengekomen functionaliteiten van uw product. Hier vind u meer informatie over hoe de standard repair service in zijn werk gaat.Extended Repair services

Met de Extended Repair Services kunnen de productinventarisatie en reparatie maatregelen nog beter worden aangepast op uw behoeften.